Suomeksi

Köpmanholmen

Soutumatkan päässä mantereelta sijaitseva vehreä ja luonnonläheinen Köpmanholmen-saari  on Luodon kunnan virkistysalue. Tervetuloa vierailulle perheen, kouluryhmän tai yrityksen kanssa. Köpmaholmenilta löytyy kahvila, tilausravintola, kokoustila, maankohoamisnäyttely TerraMare ja tietenkin luonnon suoma rauha.

 

Kahvilassa on tarjoilla lohikeittoa ja leivottuja herkkuja.  Onko kyseessä suurempi seurue? Ottakaa yhteyttä niin varaamme teille pöydän ja sovimme etukäteen ruokalistan.

 

Köpmanholmenin 10 hengen saunaa on vuokrattavissa edustuskäyttöön tai kaveriporukalle saunailtaa varten. Valoisassa ja tilavassa saunassa on modernit peseytymistilat jossa suihkut, vessa sekä pukuhuone. Saunan yhteydessä on viihtyisä takkakabinetti jossa pienempi seurue voi ruokailla.

 

Maankohoamisnäyttely TerraMare havainnollistaa maankohoamisilmiötä muinaisaikana, nykyaikana ja tulevaisuudessa. Näyttelyyn kuuluu myös luontopolku ja näköalatorni josta saa käsityksen maankohoamisen vaikutuksista vuoteen 2000.

 

Köpmanholmenilla on runsaasti tilaa eri harrastuksille, voit esim. pelata lentopalloa ja muita pelejä. Täällä on hieno hiekkalaatikolla ja liukumäellä varustettu uimaranta. Saarella sijaitsee neljän hengen vuokramökki Enebo. Mökissä on mikro, kahvinkeitin ja keittolevy. Mökissä on myös avotakka. Puulämmitteinen rantasauna kuuluu vuokrahintaan.

 

Löydä meidät

Tieltä nro 749 käännytään Eugmon Västerbytielle ja noin 3 km jälkeen käännytään oikealle Sonamontielle. Tämän jälkeen ajetaan noin 3 km kunnes vettä näkyy. Sonamon venesataman kohdalla käännytään oikealle ja tämä tie vie Köpmanholmenin paikoitusalueelle ja soutuvenesatamaan.

 

Lue lisää (pdf)

 

Yhteystiedot

Yhteydenotot koskien varauksia, kyselyjä ja mielipiteitä ovat tervetulleita.

Köpmanholmenin ravintola (kesäisin): 06 7282509

Kehityskoordinaattori: 044 72 17 329

S-posti: kopmanholmen@larsmo.fi

 

Vene- ja kalastusretket sekä muita luontoelämyksiä löydät täältä:

Saaristomatkailu

Woodecho

M/S Akkurat

Hopan Luontomatkailu